Lanceringscampagne - Libelle TV
15 augustus 2013: het startschot van Libelle tv.

Al 70 jaar is Libelle een gevestigde waarde in het Vlaamse medialandschap. Een eigen tv-zender - op Telenet kanaal 18 - was een volgende slimme stap.

Vanaf juni ontwikkelden wij een oproepcampagne die de honderdduizenden lezeressen informeerde over de komst van Libelle tv.

Vervolgens zorgden we vanaf 1 augustus voor een lanceringscampagne die Libelle tv op de kaart zet met een nieuwe baseline: Libelle tv. Graag kijken, graag zien. De campagne wordt ondersteund met tv- en cinemaspots –in samenwerking met het productiehuis WhoKilledJoe, affichage, print, online banners, en ook een online platform.

Uniek aan de campagne is dat de Libelle-lezeres en haar familie actief betrokken worden. Zij kunnen foto's van een bijzonder ‘caring-moment’ uploaden – wat inmiddels duizenden lezeressen deden. De meest innemende momenten verschijnen in de campagne. Want op Libelle tv draait alles om échte vrouwen en hun dierbaren: hun kids, man, familie en vrienden. Wat deze vrouwen bindt? Ze willen iedereen die ze graag zien flink in de watten leggen. En daarvoor zorgt Libelle tv dan ook met plezier voor een dagelijkse dosis inspiratie. Tot slot volgt vanaf begin september ook een activatie-actie rond het foto-project. Wedden dat de Vlaamse vrouwen Libelle tv graag gaan zien?

Generieke spot 30" tv+cinema:
vimeo.com/73123927#
Bumper tv slagroom:
vimeo.com/73124154#
Bumper tv schommel:
vimeo.com/73124244
Bumper tv vlam:
vimeo.com/73124292#at=0
51 photos · 1 video · 18 views