ZOORRROR in Bellewaerde
Dat er onder het vredige land van Bellewaerde Park een vulkaan zat, dàt weten wetenschappers al heel lang. Maar dat er ook vulkaanbewoners bestaan is een hardnekkig gerucht dat niemand kon bevestigen; tot nu...

Nu is er nog nooit iets misgegaan met die vulkaan onder Bellewaerde Park. De vulkaan broebelde rustig verder onder de grond en boven speelden de kinderen in het park en de dieren luierden in de zon. Tussen de vulkaan en Bellewaerde zat een dikke korst om alles netjes gescheiden te houden.

Nu is er een probleem.

Tijdens het zonnige weer hebben alle kinderen en grote mensen zich zo hard geamuseerd en zo hard gegild op alle attracties dat de vulkaan wakker is geworden.

De vulkaan is wakker geworden en ’s nachts als alle kinderen weg waren is de aarde beginnen trillen. In de aardkorst kwamen scheuren met daaruit rookpluimen, zwavelgeur en smeulende lava. Gebulder en gedonder. Alle dieren die ’s nachts in hun verblijf zaten kropen dicht bij elkaar van de schrik.. Enkel koning Leeuw durfde nog met één oog kijken naar wat er allemaal gebeurde.

Maar wat nog veel erger is. Uit één van die aardspleten kwam een akelig gegil. Een gegil dat steeds luider en luider werd.

En toen het gegil niet meer te harden was stond er plots een crypte in Bellewaerde. Een crypte die vanuit het diepste van de vulkaan mee naar boven was gestuwd en door de aardkorst heen –boem pats- in Bellewaerde was beland.

Koning Leeuw zat trillend te kijken toen de crypte krakend en zuchtend openging.

En de 4 wezens die toen uit de crypte kwamen, dat waren de griezeligste wezens die de leeuw ooit had gezien...

De 4 monsters hadden harige poten, scherpe hoeven, snavels en klauwen. Ze zetten zich op hun achterste poten en ze riepen één voor één:

“Ik ben Bokotor! Heerser van de grond van het Rijk Zoorror!

Ik ben Rinotor! Heerser van het water van het Rijk Zoorror!

Ik ben Eruptor! Heerser van de lucht van het rijk Zoorror!

Ik ben Drakotor! Heerser van het vuur van het rijk Zoorror!”

En toen brulden ze samen:

“Wij zijn de heersers van het rijk Zoorror! De monsters van de vulkaan!
Jullie hebben ons wakker gemaakt en daarom zullen jullie boeten!

Vanaf nu wordt Bellewaerde: Zoorror en zijn wij de heersers van alle dieren en kinderen!”

Om de rest van onze stam te voeden in onze vulkaan zullen wij elke dag wat kindervlees en pompoenen in deze aardspleet gooien. Want kindervlees en pompoenen. Dat lusten wij graag!

De 4 angstaanjagende heersers van Zoorror zijn daarna uit de crypte gekropen en hebben dan Bellewaerde bezet; brullend en briesend naar de doodsbange dieren... Op zoek naar pompoenen en kindervlees….
5 photos · 77 views