Visitekaartjes R&VD
Vistekaartjes.
Gedrukt bij Jozias in letterpress op Gmund Kashmir Cloth, wat een floerig zacht gevoel vooraan heeft en een mooie structuur achteraan.

Op het eerste zicht is dit een ontwerp dat perfect aard in de zakelijke mannenwereld waarin Veerle en Caroline vooral vertoeven. De krijtstreep van het maatpak, het logo, het font... Bij het in aanraking komen echter heb je direct beet dat de female touch van Raemdonck & Van Dieren het verschil maakt. Zonder woorden, hun hele strategie meteen duidelijk bij 't geven van het visitekaartje.

Bedrukking in blauw en rood. De randjes werden gekleurd, deze van Caroline in blauw, deze van Veerle in rood. Een subtiel verschil dat niet meteen opvalt, maar die hun eigenheid weerspiegelt binnen het geheel van R&VD.


-------
Veerle Raemdonck en Caroline Van Dieren zijn Image builders en bundelen vanaf vandaag hun krachtige ideeen in Raemdonck & Van Dieren.

Samen begeleiden ze (inter)nationale bedrijven, KMO’s, vrije beroepen en professionals bij het definiëren en opzetten van een eigen identiteit met als doel de kwaliteit van de klanten service te verbeteren en het omzetcijfer te verhogen.
18 photos · 122 views