new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Far de Barbaria I | by jordi.fraxanet
Back to photostream

Far de Barbaria I

A Formentera hi ha un far que avisa als navegants dels perills de la costa escarpada però que també crea una línia de llum per ressaltar la via làctia a sobre seu si anem en el moment just, és el far de Barbaria que fa un grup de dos llampecs cada 12 segons. Cal pitjar el disparador en el moment exacte i aprofitar els escassos segons per immortalitzar una imatge com aquesta. Mart a la seva esquerra destaca amb el seu color ataronjat, traient el nas per sobre d'un núvol. I Saturn esta en la vertical del far, prop del centre de la via làctia, la nostra galàxia, on s'amaga un dissimulat i silenciós forat negre que no podem veure.

L'ambient d'aquella nit era sobrenatural amb els raigs de llum escombrant el paisatge però permetent gaudir de l'esplèndid cel estrellat.

Sony A7s+Samyang 24 mm

--------------------------------

En Formentera hay un faro que avisa a los naveganes de los peligros de una costa escarpada pero tambíen crea una línea de luz para resaltar la via láctea encima suyo si vamos en el momento justo, es el faro de Barberia que genera un grupo de dos flashes cada 12 segundos. Hace falta apretar el disparador en el momento exacto y aprovechar los escasos segundos para inmortalizar una imagen como esta. Marte a su izquierda destaca con su color anaranjado, asomándose por detras de una nube. Y saturno esta en la vertical del faro, cerca del centro de la via láctea, nuestra galaxia, donde se esconde un disimulado y silencioso agujero negro que no podemos ver.

El ambiente de esa noche era sobrenatural con los rayos de luz barriendo el paisaje pero permitiendo disfrutar el espléndido cielo estrellado.

2,818 views
12 faves
3 comments
Taken on August 10, 2018