INARÀN
2019 - årets musical på Hoptrup Efterskole.

I vores fantasiverden har den onde Isdronning, Jadis, hersket i hundrede år, og de før så frodige skove og brusende floder i landet Inarán henligger dybfrosne under et tykt tæppe af sne. Landets indbyggere lever undertrykte og i evig frygt for, at Jadis’ hemmelige politi, under ledelse af politikaptajn Olanos, skal slæbe dem væk til en uvis, men uden tvivl grum, skæbne bag de sorte mure på dronningens slot.

Inarán befolkes af elvere, fauner, nymfer og alle mulige andre sagnvæsner, som alle hæfter deres lid til en ældgammel profeti. Profetien fortæller om genkomsten af Inaráns retmæssige hersker, Caran, og enden på den evige vinter.

Ifølge profetien vil Caran få hjælp af 4 menneskebørn, to drenge og to piger, og derfor er det med stor begejstring og forventning, at nyheden om de unge mennesker modtages af Inaráns gode væsner.

Hurtigt snerper situationen til, og børnene finder sig i centrum for et massivt opgør mellem det gode og det onde. De bliver nødt til at træffe et valg - skal de tage tilbage til den verden de kommer fra eller skal de påtage sig rollerne som profetiske frelsere, og befri Inarán fra Isdronningens tyranniske styre?

Præcis 100 entusiastiske efterskoleelever på den 180 kvadratmeter stor scene og skabte en enestående og uforglemmelig oplevelse for publikum.
177 photos · 591 views
1