new icn messageflickr-free-ic3d pan white
SE on siinä! | by Hessuj
Back to photostream

SE on siinä!

JIIIIHAAAAA!! Odotus ja hammasten kiristely on päättynyt! Upouusi Video-iPod in täällä! Kävin hakemassa pakaasin juuri äsken TNT:n terminaalista, maksimoidakseni nopeuden. Olis muuten tullut vasta huomenna. Suoritin perinteisen Apple-laatikonavaus-rituaalinkin ihan vain tässä auton penkillä...hehe.

 

Kyllä se on HIENO ja hemmetin kirkas on ruutukin! Jösses! Nyt ei muutakun levy täyteen por...eikun elokuvia, valokuvia, podcasteja niin ja musaa....Nyt kun vaan pääsee äkkiä tästä kotiin (kun saa rouvan ulos kaupasta :-)) niin pääsee todenteolla lataamaan matskua ja tutustumaan laitteeseen.

 

Nyt jo heti kättelyssä voi todeta, että melkoinen quantum leap on tämä 4th gen to 5,5gen iPod siirtymä. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta sitäkin suurempi minulle. Ah tätä euforiaa..heheheee. Niin 80gt mallihan se tämä on ja valkoinen tietty. Erilaiset ovat nuo kuulokkeetkin entiseen verrattuna (kuten pitikin). Miten on soundin laita...kuulette sen myöhemmin...nyt jatkan laitteen tuijottelua ja rouvan odottelua...tulis jo :-)

145 views
0 faves
0 comments
Uploaded on September 20, 2006