Svart Katt 2011
Dålig Stämning kan tyckas vara något man helst undviker. Men det tredje årliga Svart Katt – med temat “Dålig Stämning” – lockade fler åkare än någonsin. Hela 84 svarta själar begav sig ut i Göteborgsnatten för att uppleva mörker, dunkla skogar, kalla kyrkogårdar , karga hamnar och tunga kättingar.

Vi vill främst TACKA ALLA ER som deltog, och även ett otroligt stort tack till våra underbara sponsorer som såg till att det belönade sig att utsätta sig för dålig stämning en kall oktobernatt. Vi hoppas att ni alla uppskattade Svart Katt 2011 lika mycket som vi som arrangerade gjorde. Det var en underbar syn att se alla maskerade människor och den peppade stämningen på Magasinsgatan klockan 21.00.

Vi vill också meddela att efter 3 år med Svart Katt så kommer vi ändra om lite i utförandet. Det kommer fortfarande vara på kvällen/natten, runt månadsskiftet okt-nov och det kommer vara såklart vara mörker. Men det är svårt att variera sig i nuvarande skrud och nästa år kommer vi inte starta på Magasinsgatan, manifesten kommer inte vara densamma som något tidigare år och efterfesten kommer bli av en helt annan kaliber. Vi har redan börjat jobba med ett nytt upplägg som kommer slå tidigare år med häpnad.

Vi ses igen på Svart Katt 2012 – i den allra mörkaste av novembernatt.

Vinnare, foto, manifest rätta svar med mera hittar ni som vanligt på:
www.svartkatt.info
86 photos · 3,247 views