new icn messageflickr-free-ic3d pan white
L'IVAJ i l'Ajuntament de Calp acorden un Carnet Jove amb múltiples descomptes | by GVA IVAJ
Back to photostream

L'IVAJ i l'Ajuntament de Calp acorden un Carnet Jove amb múltiples descomptes

Aproximar els programes, servicis i credencials per a la joventut que impulsa El Govern Valencià, ha sigut l'eix de la trobada que han mantingut este matí en l'ajuntament de Calp el director de l'IVAJ.Generalitat Jove, Marcos Sanchis i l'alcalde, Cèsar Sánchez. A la trobada ha assistit també el regidor de Joventut d'esta localitat de la Marina Alta, Miguel Ángel Martínez.

 

Sanchis ha acordat amb l'alcalde de Calp un conveni per a proporcionar descomptes en comerços i empreses locals als jóvens del municipi així com descomptes en cines. A més, l'ajuntament també promourà acords amb empreses i associacions locals a fi de sumar tots els col·laboradors possibles.

 

A més, s'ha acordat que el 17 d'abril s'obrirà el termini d'inscripcions per al camp de treball d'estiu en el jaciment arqueològic Banys de la Reina, que organitza l'IVAJ en col·laboració amb l'ajuntament.

 

El jaciment arqueològic Banys de la Reina de Calp, que data de l'època romana (s. I-VI dC), és una de les excavacions més importants de la costa alacantina, tant per a conéixer l'origen de Calp com a ciutat, com per a descobrir les activitats econòmiques de la zona costanera d'Alacant.

 

Les excavacions arqueològiques es van iniciar en 1988. A partir de 1996, l'Institut Valencià de la Joventut va començar a organitzar activitats per a ajudar en les labors arqueològiques, en les que han col·laborat ja un total de 550 jóvens.

 

Els treballs dels voluntaris, supervisats en tot moment per un arqueòleg, tenen com a objectiu la neteja i l'adequació del solar, que compta amb una extensió de 5.000 metres quadrats, per als pròxims treballs de restauració.

 

Al finalitzar la trobada, ambdós responsables han valorat la trobada com molt positiu i amb un immillorable ambient de treball per a millorar les oportunitats dels jóvens del municipi.

1,721 views
0 faves
0 comments
Taken on April 12, 2012