new icn messageflickr-free-ic3d pan white
El director de l'IVAJ, Marcos Sanchis, acorda amb AJEV facilitar als jóvens emprenedors l'accés al món empresarial | by GVA IVAJ
Back to photostream

El director de l'IVAJ, Marcos Sanchis, acorda amb AJEV facilitar als jóvens emprenedors l'accés al món empresarial

La Generalitat i l'Associació de Jóvens Empresaris de València han subscrit este matí un acord en matèria d'informació, assessorament i formació dels jóvens emprenedors menors de 35 anys que decidixen crear la seua pròpia empresa.

 

El conveni de col·laboració firmat pel director de l'Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE), Marcos Sanchis i el president de l'Associació de Jóvens Empresaris de València (AJEV), José Enrique García Llop buscar facilitar l'accés a la vida empresarial dels jóvens emprenedors de la Comunitat Valenciana.

 

El director de Joventut ha indicat: "El nostre objectiu és obrir un canal àgil de comunicació i diàleg entre l'IVAJ.GVA JOVE i AJEV per a promoure activitats conjuntes que siguen d'interés i aprofitament per als jóvens amb iniciatives empresarials".

 

Entre les novetats, figura la col·laboració en la prestació d'un servici d'informació i assessorament, de manera que des dels punts d'informació de què dispose l'AJEV es proporcione informació sobre el programa Emprenjove de l'IVAJ.GVA JOVE, i des d'Emprenjove, informació sobre l'Associació de Jóvens Empresaris.

 

A més s'establix un intercanvi en les publicacions periòdiques que ambdós entitats duguen a terme en matèria d'informació, orientació, assessorament i formació de jóvens emprenedors.

 

D'altra banda, AJEV participarà en els cursos que, en el marc del pla formatiu d'Emprenjove, impartix l'IVAJ.GVA JOVE, reforçant amb això el mòdul pràctic dels mateixos, completant així la formació integral dels jóvens emprenedors.

 

Red Afianza i bonificacions de quota per a nous emprenedors

 

A partir de la firma del present conveni, AJEV i les seues organitzacions membres, formaran part de la Red Afianza de l'IVAJ.GVA JOVE, que té com a objectiu prestar una assistència a les empreses de recent creació promogudes per jóvens.

 

En este sentit, AJEV i els seus membres podran participar de tots els servicis que la Red Afianza posa a disposició dels seus usuaris per a facilitar la comunicació i intercanvi d'idees, experiències i coneixements entre jóvens emprenedors de la Comunitat Valenciana, i de l'assessorament online que oferix.

  

A més, per a estimular l'associacionisme, AJEV exonerarà del pagament de la quota de manteniment durant el primer semestre de l'any i aplicaran un descompte del 10% sobre la quota del segon semestre a tots aquells emprenedors que, havent constituït la seua empresa a través d'Emprenjove, sol·liciten la seua incorporació a l'Associació, a partir del segon any la quota serà la generalment establida per a la resta d'associats.

 

Per la seua banda, l'IVAJ.GVA JOVE informarà d'estos avantatges als emprenedors que participen en el programa Emprenjove, per al desenvolupament de les polítiques d'emprendedurisme i progrés social.

406 views
0 faves
0 comments
Taken on March 15, 2012