СИТЕ, СЕГА! Против дискриминација
06.10.2020
Мрежата за заштита од дискриминација ја организира Националната конференција за недискриминација „СИТЕ, СЕГА! Одговорноста на институциите за обединување против дискриминација“
141 photos · 315 views
1