new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Abellerol (merops apiaster)- Feliz año nuevo - Happy new year - Feliç any nou | by ferran pestaña
Back to group

Abellerol (merops apiaster)- Feliz año nuevo - Happy new year - Feliç any nou

Aquest any 2010 ha estat el "Any Internacional de la Biodiversitat". Quan es parla de biodiversitat se'ns va el pensament cap a l'Amazones, les illes del Pacífic o qualsevol altre espai natural, però el cert és que podem gaudir de la biodiversitat quasi sense sortir de casa.

A les portes de Barcelona hi ha els Espais Naturals del Delta del Llobregat, un oasi per a les aus marines, moltes residents permanents, altres de pas en les seves migracions i bastants més nidificants,

Un paradís amenaçat per l'expansió de la gran ciutat i dels interessos comercials i econòmics, que no té en compte les necessitats de las altres espècies vives, únicament miren el seu propi benestar econòmic.

Si tinc un especial desig per aquest any 2011, a més del tradicional anhel de salut, és que al Delta del Llobregat sigui inclòs en el Conveni RAMSAR. (Iran, 1971) Creat per protegir els Aiguamolls d'Importància Internacional, especialment com a hàbitat d'aus aquàtiques. El conveni va ser signat el 2 de febrer de 1971 a Ramsar (Iran), entrant en vigor el 1975. Aquest conveni ha estat l'únic tractat internacional dedicat a la protecció i l'ús racional d'un tipus determinat d'hàbitats com són els aiguamolls.

 

Bon any 2011 per tots els meus amics de flickr.

2,993 views
9 faves
19 comments
Taken on May 24, 2008