new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Arc de Triomf 3463 (Barcelona) | by Fèlix González
Back to photostream

Arc de Triomf 3463 (Barcelona)

L'Arc de Triomf és un monument situat a la ciutat de Barcelona, dissenyat per l'arquitecte Josep Vilaseca i Casanovas com a entrada principal a l'Exposició Universal de Barcelona de 1888. Està situat entre el passeig Lluís Companys i el passeig de Sant Joan. L'estructura de maó vist, d'inspiració neomudèjar, té una alçada de 30 metres. A diferència d'altres arcs de triomf de marcat caràcter militar, l'Arc de Triomf de Barcelona té un major caràcter civil marcat pel progrés artístic, científic i econòmic. L'Arc de Triomf ha estat utilitzat com a meta en alguna ocasió per a algunes de les carreres pedestres populars més importants de Barcelona, com la Jean Bouin o la Marató de Barcelona. L'arc va ser restaurat el 1990.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El Arco de Triunfo es un monumento situado en la ciudad de Barcelona, diseñado por el arquitecto Josep Vilaseca i Casanovas como entrada principal a la Exposición Universal de Barcelona de 1888. Está situado entre el paseo Lluís Companys y el paseo de San Juan. La estructura de ladrillo visto, de inspiración neomudéjar, tiene una altura de 30 metros. A diferencia de otros arcos de triunfo de marcado carácter militar, el Arco de Triunfo de Barcelona tiene un mayor carácter civil marcado por el progreso artístico, científico y económico. El Arco de Triunfo ha sido utilizado como meta en alguna ocasión para algunas de las carreras pedestres populares más importantes de Barcelona, como la Jean Bouin o la Maratón de Barcelona. El arco fue restaurado en 1990.

7,104 views
16 faves
20 comments
Taken on November 20, 2013