Premi BBVA de Teatre 2019
Dilluns 13 de maig del 2019 va tenir lloc a L'Atlàntida de Vic l'acte de lliurament del 19è Premi BBVA de Teatre on es va donar a conèixer l'obra guanyadora d'entre les 4 obres finalistes de l'edició d'enguany.

El Premi al Millor Espectacle Teatral se'l va endur "Laika", de la Cia. Xirriquiteula Teatre.

El premi, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, consisteix en una gira per diversos teatres de Catalunya valorada en 20.000 euros, incloent-hi la participació en el Festival de Temporada Alta, i té per objectiu donar suport a les creacions teatrals, incentivar l'ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

El Premi a Millor Actriu i el Premi a Millor Actor van ser per Annabel Castan, de l'espectacle Othello i per a Albert Salazar, de l'espectacle A.K.A.. Aquests premis van ser atorgats per L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (ADDPC).

També es va homenatjar a Anton Font per la seva trajectòria professional, i es va fer un reconeixement a l'entitat ImpactaT per fer ús del teatre amb una finalitat social.

La gala va comptar amb fragments de l’espectacle Cabareta, de Bárbara Granados i Maria Molins, amb direcció de Joan Maria Segura Bernadas.
28 photos · 144 views