Food Revolution Day 2015
Ruokavallankumous Oulunkylässä

Suomalainen kouluruokailuverkosto esittelee maailman parasta osaamista teemalla “Food Revolution Day, Every Day in Finland!”. Suomessa ruokakasvatus on olennainen osa jokaista koulupäivää. Oulunkylän yhteiskoululla pidettävässä tempauksessa syödään yhdessä ja tehdään englanninkielisiä videotervehdyksiä, jossa esitellään suomalaista kouluruokailua ja ruokakasvatusosaamista.

Oulunkylän koulu toimii hyvänä esimerkkikouluna, sillä se palkittiin Kouluruokadiplomilla 13.5. Diplomi on tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun tuottamisesta monitahoisen yhteistyön avulla.

– Koulun ja ravintolan saumaton yhteispeli on meille todella tärkeää. Yhdessä koulun, opettajien, lasten ja vanhempien kanssa pystymme kehittymään entisestään, visioi ravintolaryhmäpäällikkö Susanna Sipilä, Fazer Food Services.

– Kouluruokadiplomi on osoitus ruokapalveluhenkilöstön osaamisen ja vahvan ammattitaidon lisäksi hyvästä yhteistyöstä: onnistunut kouluruokailu on koko koulun yhteinen saavutus, projektipäällikkö Virpi Kulomaa Ammattikeittiöosaajat ry:stä kertoo.
5 photos · 74 views