Mystery invention

  Newer Older

  Well, a cat ladder actually...

  1. evbjone 96 months ago | reply

   I know what it is. And I'm laughing.
   :-D

  2. Leif (Bryne) 96 months ago | reply

   kan det ha noe med katt å gjøre? Vi sliter forøvrig med katter som vil ut og inn hele døgnet - så vi bør vel investere i en slags kattedør. Erfaringer med det?

  3. Eirik Newth 96 months ago | reply

   Nei, ikke foreløpig. Vi har inntil videre en viss kontroll med når og hvordan de kommer og går - vi bor i et borettslag fullt av gamle damer som får angst (ordet er faktisk hentet fra husordensreglene) av kattebesøk på balkongen, tro det eller ei.

  4. Christian DT 95 months ago | reply

   Vi bruker samme løsning, minus det fancy stoffet og krokene. (Kun en planke altsp :p) Dermed kommer det noen ganger ukjente katter som vil inn av verandadøren. Det er kanskje litt stygt å si, men det er bare å skremme vettet av dem så kommer de ikke tilbake hit igjen.

  5. Eirik Newth 95 months ago | reply

   Hehe. Stoffet og krokene er en midlertidig løsning for katter som har bestemt seg for at det å balansere høyt over bakken er FARLIG. Egentlig går det greit å hoppe rett opp, de har bare ikke skjønt det ennå. Vi har hatt besøk av katter på verandaen før, og særlig én stor svart en klarte faktisk å komme seg opp på verandaen i annen etasje, hvor den skremte vettet av den gamle damen som bor der. De har som kjent angst for katter, mange av dem. ;-)

  keyboard shortcuts: previous photo next photo L view in light box F favorite < scroll film strip left > scroll film strip right ? show all shortcuts