new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Vlieland - Vliehors - Eierlandse Gronden boei aangespoeld | by Dirk Bruin
Back to group

Vlieland - Vliehors - Eierlandse Gronden boei aangespoeld

Cardinal buoy EG washed ashore the beach of Vlieland, the Netherlands.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dat vind ik nu aardig; bovenstaande foto is bij Fotovideo.nu opgenomen in de top 5 van de FV Flickr top 5 van zondag 29 april 2012.

 

De jury kwam tot het volgende oordeel;

 

" Ook deze keer mogen we ons gelukkig prijzen met een uitstekende foto die met de eer van weekwinnaar gaat strijken. We hadden nog even het probleem dat de foto op uitnodiging was geplaatst. De fotograaf zelf was nog geen lid van de groep en zou daardoor automatisch niet verkozen kunnen worden. Gelukkig werd het probleem snel opgelost, Dirk maakte direct gebruik van de uitnodiging om zich bij de groep aan te sluiten.

 

Dirk laat zien dat een foto die niet volgens de geldende regels is gemaakt van zeer hoog niveau kan zijn. Een foto waar de centrale compositie goed werkt. Het tegenlicht is mooi in toom gehouden, waardoor de boei goed zichtbaar blijft. Tegelijk wordt het fraaie reliëf van het wad en de schaduw van de boei mooi zichtbaar gemaakt. Qua techniek en qua compositie een erg geslaagde foto."

 

Hartelijke dank Pierre Timmermans!

4,050 views
46 faves
478 comments
Taken on December 10, 2011