new icn messageflickr-free-ic3d pan white
El Far de Sant Sebastià | by Danferb Informal
Back to photostream

El Far de Sant Sebastià

ESPAÑOL

 

El faro de San Sebastian en Palamós. Durante unas breves vacaciones en la primera semana de Febrero, nos fuimos Francesc y yo a pasar unos días en la Costa Brava. No nos hizo mal tiempo (excepto un poco de lluvia), pero tampoco hacia días como para ponerse en la playa, xD.

 

El faro queda a las afueras de Palamós, con una vista preciosa sobre el mar. El lugar dispone también de un hotel / restaurante para poder disfrutar tanto de la zona (rodeada de bosques y playas) como de las vistas.

  

CATALÀ

 

El far de Sant Sebastià a Palamós. Durant unes breus vacances a la primera setmana de febrer, en Francesc i jo vam passar uns dies a la Costa Brava. No ens va fer mal temps (excepte una mica de pluja), però tampoc eren gaire aprofitables per anar a la platja, xD.

 

El far queda a les afores de Palamós, amb una vista molt bonica del mar. El lloc disposa també d'un hotel / restaurant per poder gaudir tant de la zona (amb boscos i platges) com de les vistes.

  

ENGLISH

 

The lighthouse of Sant Sebastia in Palamós. While having a short vacation during the first week of February , Francesc and myself took some days out at the Costa Brava. We didn't have bad weather those days (except some rain), but they weren't very suitable to go to the beach either.

 

The lighthouse is in the outskirts of Palamós, with a beautiful view of the sea (the one pictured above). The place has a hotel / restaurant that takes advantage of the view and forest & beaches around.

 

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 No adaptada de Creative Commons

 

Per qualsevol altre us, contacteu amb mi a: danferb(at)gmail.com

 

Para cualquier otro uso, contactad conmigo en: danferb(at)gmail.com

 

For any other use, send an e-mail to: danferb(at)gmail.com

5,621 views
1 fave
13 comments
Taken on February 7, 2009