VI Passa Boies Garraf 6/11/21
Ahir dissabte 6 de novembre va tenir lloc una nova jornada del VI Passa Boies Garraf organitzada pel Club Nàutic Garraf

El dia començava molt tranquil pel que fa a les condicions de vent i la previsió meteorològica no augurava res bo. Al voltant de les 12:00 fins a un total de 16 velers es van reunir prop del Comitè de Regates esperant les condicions suficients per donar la sortida. Amb vent fort de Tramuntana a la Costa Brava i una bona Mestralada cap al Delta de l’Ebre, feia que aquí pràcticament no bufes res.

Després de quasi 2 hores d’espera, es va procedir a donar una sortida tot i que les condicions eren molt variables, amb rolades de fins a 40º i una intensitat que variava de 3,5 fins a 6 nusos i força mar de fons. El recorregut plantejat va ser un recorregut costaner de 6 milles. Quan es portava 1 hora de regata, el vent va desaparèixer en algunes zones del camp i va fer impossible seguir amb la prova. El Comitè va decidir anul·lar la prova i donar per acabada la jornada.

Malgrat el no poder acabar la prova, el dia ens va deixar algunes imatges que ens plau compartir amb vosaltres.

...

Ayer sábado 6 de noviembre tuvo lugar una nueva jornada del VI Pasa Boies Garraf organizada por el Club Nàutic Garraf

El día empezaba muy tranquilo en lo que se refiere a las condiciones de viento y la previsión meteorológica no auguraba nada bueno. Alrededor de las 12:00 hasta un total de 16 veleros se reunieron cerca del Comité de Regatas esperando las suficientes condiciones para dar la salida. Con viento fuerte de Tramuntana en la Costa Brava y una buena Mestrelada hacia el Delta del Ebro, hacía que aquí prácticamente no soplas nada.

Después de casi 2 horas de espera, se procedió a dar una salida aunque las condiciones eran muy variables, con roladas de hasta 40º y una intensidad que variaba de 3,5 hasta 6 nudos y bastante mar de fondo. El recorrido planteado fue un recorrido costero de 6 millas. Cuando se llevaba 1 hora de regata, el viento desapareció en algunas zonas del campo e hizo imposible seguir con la prueba. El Comité decidió anular la prueba y dar por terminada la jornada.

A pesar de no poder acabar la prueba, el día nos dejó algunas imágenes que nos complace compartir con vosotros.
88 photos · 31 views