Jordi Xammar, CNG, medalla olímpica a Tòquio
Ahir dissabte,7 d’agost de 2021, una delegació del Club Nàutic Garraf encapçalada pel President, Sr. Josep Mª Roca, va rebre a l’aeroport al nostre regatista, Jordi Xammar, en la seva arribada a casa després d’haver guanyat una medalla de bronze a les olimpíades de Tòquio en 470 masculina.
Socis, amics, companys i una representació de l’Escola de Vela del Club van apropar-se també fins a l'aeroport del Prat per donar una calorosa benvinguda al campió olímpic.
Posteriorment, el Club va oferir una recepció a Jordi Xammar en la que va signar en el Llibre d’Honor. El Sr. Roca , en el seu breu parlament, va destacar la feina feta tant pel Director esportiu del Club, Toni Rivas, així com el del Sr. Tony Colom, president del Club fins a principis d’any, en la carrera d’en Jordi des dels seus inicis fins a l’èxit actual passant per la seva participació als jocs olímpics de Rio 2016.
.................................

Ayer sábado, 7 de agosto de 2021, una delegación del Club Náutico Garraf encabezada por el Presidente, Sr. Josep Mª Roca, recibió en el aeropuerto a nuestro regatista, Jordi Xammar, en su llegada a casa después de haber ganado una medalla de bronce en las olimpiadas de Tokio en 470 masculina.
Socios, amigos, compañeros y una representación de la Escuela de Vela del Club se acercaron también hasta el aeropuerto del Prat para dar una calurosa bienvenida al campeón olímpico.
Posteriormente, el Club ofreció una recepción a Jordi Xammar en la que firmó en el Libro de Honor. El Sr. Roca, en su breve parlamento, destacó el trabajo realizado tanto por el Director deportivo del Club, Toni Rivas, así como el del Sr. Tony Colom, presidente del Club hasta principios de año, en la carrera de Jordi desde sus inicios hasta el éxito actual pasando por su participación en los juegos olímpicos de Río 2016.
18 photos · 4 videos · 3 views