Campionat Catalunya ILCA Radial
Del 28 al 30 d'agost de 2020 s'ha disputat en aigües properes al Port de Garraf, el Campionat Catalunya ILCA Radial organitzat pel Club Nàutic Garraf en el que han participat 40 regatistes procedents de CN Garraf, CN Arenys de Mar, CN Cambrils , CN El Masnou, CN Lloret de Mar
CN Salou, CN St. Feliu de Guíxols, CN Vilanova, CN Vilassar de Mar i CV Puerto d’Andraix.
La previsió meteorològica era incerta però tot i això s'han pogut disputar 6 proves. 4 divendres i dues diumenge

Si divendres la característica principal del la meteo ha estat el vent, molt rolon, de component Sud de 5 a 8 nusos, dissabte el vent ha variat tant pel que fa a la direcció i la intensitat que ha estat impossible fer cap prova. S'ha donat una sortida però s'ha hagut d’anul•lar per una forta rolada. Diumenge, amb 0,55m d'onada, vent molt rolon de component Sud – Sud Est de 4 a 6 nusos hem pogut fer dues proves.

Aquestes condicions tan canviants ha suposat que tant els abalisadors,el visor i el Comitè de Regata s'hagin hagut d’esforçar al màxim, fent força canvis de recorregut per aconseguir que les regates siguin justes i es puguin acabar.

Volem destacar que el títol de Campió de Catalunya Masculí se l'han disputat en Ricard Castellví (CN Cambrils) i en Franky Martínez (CN Garraf) a la ultima prova del diumenge. En Franky sortia amb 2 punts de avantatge sobre en Ricard però després d’una regata disputadíssima entre els dos regatistes, en Ricard s'ha acabat emportar el Campionat.
218 photos · 4 videos · 46 views
1 3