new icn messageflickr-free-ic3d pan white
my first movie poster design | by djbodoo
Back to photostream

my first movie poster design

bemutató: Február 6. Filmszemle, Budapest

 

Cathrine Magánélete

 

Fiatal filmesek, Breier Ádám rendezésében, profi alkotók részvételével, október első napjaiban, öt budapesti helyszínen forgatták le a Cathrine magánélete munkacímet viselő kisjátékfilmet. A film egy kislány történetét meséli el, aki nem ismervén bomladozó szexualitásának korlátait, kockázatait, összemossa a játék és a valóság határait. Zavaros jelzéseit egy férfi végzetesen félreérti.

A film, a kisjátékfilm műfajának határait feszegeti összetettségében, vállalt missziójában. Az alkotók a helyszíneket, a szereplők számát, a műszaki feltételeket, valamint a költségvetést illetően is magasra tették a mércét. A főszerepeket Kardos Róbert és Rátkai Amanda alakítják. A kisjátékfilm finanszírozása a hazai gyakorlattól eltérő módon kizárólag magántőkéből, állami támogatás nélkül valósul meg. A közönség a 2010-es Budapesti Filmszemle versenyszekciójában láthatja az alkotást.

 

Rendező: Breier Ádám

 

Színészek:

 

Rátkai Amanda, Kardos Róbert, Podlovics Laura, Széles László, Majzik Edit, Kerekes Viktória, Simon Kornél, Parti Nóra, Törköly Levente

 

Producer: Gyimesi Áron

Co-producer: Rajna Gábor, Sipos Gábor, Breier Ádám

Executive Producer: Deák Péter (Sysplex Media)

Co-produkciós partner: Laokoon Film, Sysplex Media.

Író: Breier Ádám

Operatőr: Herbai Máté (Miraq, Randevú, Kútfejek, Nyomozó, Utolsó idők)

 

1,953 views
1 fave
5 comments
Taken on January 29, 2010