Fake Tiltshift - Best of...

skrg main tiltshift lak...

  • Peter Claus PRO 7y

    Brilliant! Seen in

  • Alex Taylor 7y

    Nice! This looks quite miniature to me!

    Seen in the group"Nikon D80 Users" (?)
  • acid sulfurik PRO 7y

    haaa..yang ni paling nampak real miniature..
    jadi ni bro..ooo..hanimun kat lengkawi eh..
    aku dari lepas kawin sampai dah ada anak sorang lom sempat pegi hanimun pon lagi...
  • Fendy Zaidan PRO 7y

    yang ni yang paling jadik. lense blurring ni susah sbrnya, nak selective tu yg susah. so yang ni yang paling best sekali result... :) make it a favs...
  • martin steinthaler PRO 7y

  • [ichi] 7y

    owh.bnyk2 gambor tiltshift yang ni aku rase nampak paling real.
    cun dowh.
  • zulfatah arif. 7y

    fuyoh.
    apa ini?
    super cool :D
  • Fendy Zaidan PRO 7y

    this is called a tilt shift photography. although mine is a fake production of tiltshift (using photoshops), the usual tiltshift would require a tilt shift lense, and the photographer to be on a plane or higher than the subject matter...

    en.wikipedia.org/wiki/Tilt-shift_photography
  • Muhammad Nazril al-`Aajily 7y

    memang terbaik.. pokok tu betul2 macam model.. aku pernah buat model, aku tau la..

    hoho, a fave!

    --
    Seen on your photo stream. (?)
  • Amin Hamdan 6y

    till shift...baru nak explore...apapun semua gambar kat lu adalah memang ada origanaliti..sangat bagusss
  • azli mt 6y

    nice pic bro.. dah kuar DCM
  • Fendy Zaidan PRO 6y

    tapi dcm ubah description gambar aku la, aku mana ada tiltshift lense seperti yg dicatat dalam majalah tersebut... editor dia ubah description yg aku guna waktu sibmit dulu......
2,480 views
9 faves
12 comments
Taken on December 31, 2008
  • 18.0-135.0 mm f/3.5-5.6
  • ƒ/5.6
  • 70.0 mm
  • 1/800
  • 200
  • Flash (off, did not fire)
  • Show EXIF
This photo is in 29 groups
This photo is in 1 album
This photo is in 1 gallery

Additional info

  • Viewing this photo Public
  • Safety level of this photo Safe
  • S Search
    Photo navigation
    < > Thumbnail navigation
    Z Zoom
    B Back to context