Fake Tiltshift - Best of...

    Newer Older

    skrg main tiltshift lak...

    al-`Aajily, kosmonautentreff, zereds, and 6 other people added this photo to their favorites.

    1. vuokkopeter 64 months ago | reply

      Brilliant! Seen in

    2. alex.taylor45 64 months ago | reply

      Nice! This looks quite miniature to me!

      Seen in the group"Nikon D80 Users" (?)

    3. acidsulfurik 64 months ago | reply

      haaa..yang ni paling nampak real miniature..
      jadi ni bro..ooo..hanimun kat lengkawi eh..
      aku dari lepas kawin sampai dah ada anak sorang lom sempat pegi hanimun pon lagi...

    4. fendyzaidan 64 months ago | reply

      yang ni yang paling jadik. lense blurring ni susah sbrnya, nak selective tu yg susah. so yang ni yang paling best sekali result... :) make it a favs...

    5. [ichi] [deleted] 64 months ago | reply

      owh.bnyk2 gambor tiltshift yang ni aku rase nampak paling real.
      cun dowh.

    6. zulfatah arif. 64 months ago | reply

      fuyoh.
      apa ini?
      super cool :D

    7. fendyzaidan 64 months ago | reply

      this is called a tilt shift photography. although mine is a fake production of tiltshift (using photoshops), the usual tiltshift would require a tilt shift lense, and the photographer to be on a plane or higher than the subject matter...

      en.wikipedia.org/wiki/Tilt-shift_photography

    8. al-`Aajily 64 months ago | reply

      memang terbaik.. pokok tu betul2 macam model.. aku pernah buat model, aku tau la..

      hoho, a fave!

      --
      Seen on your photo stream. (?)

    9. Amin Hamdan 63 months ago | reply

      till shift...baru nak explore...apapun semua gambar kat lu adalah memang ada origanaliti..sangat bagusss

    10. amt75 62 months ago | reply

      nice pic bro.. dah kuar DCM

    11. fendyzaidan 62 months ago | reply

      tapi dcm ubah description gambar aku la, aku mana ada tiltshift lense seperti yg dicatat dalam majalah tersebut... editor dia ubah description yg aku guna waktu sibmit dulu......

    keyboard shortcuts: previous photo next photo L view in light box F favorite < scroll film strip left > scroll film strip right ? show all shortcuts