new icn messageflickr-free-ic3d pan white
"Arraconat" de Barcelona Photobloggers | by Barcelona Photobloggers
Back to photostream

"Arraconat" de Barcelona Photobloggers

barcelonaphotobloggers.org/?p=3467

 

El proper divendre 29 d’octubre a les 18h el centre comercial Maremagnum obre les seves portes a l’exposició fotogràfica "Arraconat". L’exposició, organitzada pel col·lectiu Barcelona Photobloggers i Maremagnum, està basada en el relat curt "Arrinconado" de l’escriptor argentí resident a Barcelona Santiago Ambao. La mostra es podrà veure fins el 29 de novembre.

 

Aquesta exposició és el resultat d’un projecte de col·laboració en què tots els participants han pres part en totes les etapes del mateix, des de la definició fins la producció. El projecte ha implicat l’elecció del text i l'adaptació d’aquest a un storyboard, la tria dels actors, localitzacions, estil d'il·luminació, tècniques de post-producció d'imatges i eines de col·laboració en xarxa. Els projectes d’art col·laboratiu, com "Arraconat", són una forma d’art basats en un procés social en els quals l’experiència i vivències de l’equip formen una part essencial, tan important com l’obra final.

 

Maremagnum, una vegada més, dóna suport a les iniciatives artístiques més joves i contemporànies, cedint el seu espai al col·lectiu Barcelona Photobloggers, amb el que porta col·laborant des de fa tres anys i amb el que ha portat a terme tres exposicions conjuntes.

 

Us esperem el dia de la inauguració!

 

Data: Del 29 d'octubre al 29 de novembre de 2010

Horari: De 10h a 22h (diumenges inclosos)

Lloc: Maremagnum, Moll d'Espanya 5, 08039 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta

 

Nota de premsa per a descarregar

290 views
1 fave
0 comments
Taken on October 20, 2010