Prezantimi i z. Patrizio Pagano, Drejtor Ekzekutiv i Bankës Botërore për Shqipërinë, në Bankën e Shqipërisë me rastin e vizitës së tij në Shqipëri, 18 shtator 2018
Nën kujdesin e Guvernatorit Sejko, z. Pagano mban prezantimin me temë “Ngadalësimi i produktivitetit dhe hipoteza e stanjacionit shekullor”
3 photos · 41 views