Guvernatori Sejko në takimin e Ministrave të Financave dhe Guvernatorëve të Bankave Qendrore të vendeve të EQLJL-së, me Drejtoren e Përgjithshme të FMN, zj. Kristalina Georgieva, 22.10.2020
5 photos · 84 views