Guvernatori Sejko merr pjesë në konferencën e nivelit të lartë “Demografia, punësimi dhe rritja ekonomike: Duke përshkuar të ardhmen në vendet e Evropës Qendrore dhe Juglindore”, 15 korrik 2019
4 photos · 214 views