Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta – 17. jun 2016.
U petak, 17. juna 2016. godine, Arhitektonski fakultet je otvorio svoja vrata i tom prilikom ugostio zainteresovane za studije na našem fakultetu. Prvi put je na jednom mestu, u okviru jednog događaja, omogućili smo budućim studentima da saznaju sve o studijskim programima fakulteta, prijemnom ispitu i procedurama upisa, sticanju kvalifikacija i mogućnostima studentske mobilnosti tokom studija.

Otvorena vrata su osmišljena kao događaj koji kroz prezentacije nastavnog osoblja i predstavnika različitih fakultetskih službi pruža važne informacije o organizaciji fakulteta i toku studija, dok su se naše kolege asistenti potrudili da budu dobri domaćini i vodiči kroz fakultetsko zdanje, omogućivši tako prijavljenim posetiocima priliku da obiđu sve bitne punktove fakulteta – amfiteatar, učionice, studija, biblioteku, galeriju AULA, kao i da uđu u sale u kojima su se održavali godišnji ispiti. Na taj način, 140 posetilaca ovog događaja je iz prve ruke saznalo kako izgledaju studentski projekti, kakva je atmosfera u toku ispita i videlo sve one detalje koji su do sada bili rezervisani samo za upisane studente.

U galeriji AULA, posetioci Otvorenih vrata su pogledali i izložbu The RIBA President’s Medals Student Awards 2015 – internacionalnu izložbu najboljih projekata i disertacija studenata iz celog sveta za 2015. godinu.

Foto © M.Bulatović

www.arh.bg.ac.rs/2016/06/23/prvi-put-odrzan-dogadjaj-otvo...
28 photos · 1,346 views