new icn messageflickr-free-ic3d pan white
A BIG Thank You ♥ | by AnNamir™ c[_]
Back to photostream

A BIG Thank You ♥

CELEBRATING A YEAR (and one month) IN FLICKR!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 46,582 viewers... Thanks my friends =)

• 301 public photos...

• 73 pics been explored...

• 2225 contacts... sorry for late in accept your friend request :( I'll add you soon!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sedar tak sedar dah setahun satu bulan ghopenya saya join Flickr ni...

cepat bebenor masa berlalu dan pergi...

Dan hampir setahun jugalah saya mula berjinak dengan dunia fotografi ni, seingat saya, sekitar penghujung bulan Mei 2008 saya mula kenal apa itu kamera DSLR...

dan ini adalah imej dari 350D yang pertama saya upload dalam photostream saya ni :) Bad isn't! Hehe...

Sebelumnya saya hanya menggunakan Canon PowerShot A540 dan juga G7 (kamera pejabat), 350D yang saya gunakan sekarang ni pun sama juga =p

Dan pertama kali saya menggunakan kamera digital adalah pada tahun 2004 dan imej pertama saya adalah gambar ladybird merah kat atas tu (link kat no.2 di bawah!), amat mengujakan saya waktu tu yang meminjam kamera abang saya untuk dijadikan 'mainan'!

TAPI... apa yang penting adalah tunjuk ajar dari anda semua, komentar dan kritikan serta support yang diberikan amatlah berguna dan banyak jasanya kepada saya...

sekali lagi sekalung ucapan TERIMA KASIH buat anda semua yang tak jemu² mengunjungi dan menjadikan saya sebagai teman maya anda!

Tanpa anda, siapalah saya =)

 

Here is some of my personal favorite photo to share with you all :)

Have a wonderful day...

 

1. HDR#05 - Ketenangan Abadi?

2. The Beginning...

3. Spider on Reverse Lens

4. This is For You ♥

5. Daniell & Bunga Api

6. Untitled

7. Trial: Lime Splash

8. Waterfall Symmetry #2

9. Sungguh Hebat Ciptaan Tuhan

10. Namir (AKA Cecep)

11. Qousu Qozah #2

12. Satu Penantian...

13.

3,669 views
18 faves
96 comments
Taken on May 19, 2009