• My best shot ever!
    Leave your note here...
    or fav if you like this photo :o) TQ!
  • love this - laurenmeow ▲
  • Se ve tu grifo! genial! - Tavo G
  • part nie plg interesting!!
    perfect motion!! - emadivine
  • cantik lah reflection nieh~ - emadivine
  • love this . . . and the very cute icon title - lancelonie
  • View On Black
  • i got it!!! i got it!!! yeahhh :))) - ila_rahila.
  • Specially for you =)
  • cantek..
    sy pernah try tp blm2 jd lagi nak wat mcm ni..
    mcm mane cara nak dpt shap mcm ni..
    hope nnt dpt shot gmbr mcm ni.. - goblin_88
  • Boleh tu nnti =)

Newer Older

---------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------

Setakat ni aje koleksi waterdrops saya rasanya...setelah dapat mencuba beberapa setting baru, dan rasanya ini setting yang terbaik pernah saya dapat!
Juga setelah saya sendiri dah dapat mengetahui cara² nak ambil imej pegun titik air ni dan ada koleksi tersendiri ツ ...jadilah...

Bagi mereka yang rasa berminat nak mencuba ambil imej pegun titik air ni, saya kongsikan dengan anda semua, setting² kamera dan kelajuan air yang saya gunakan; mengikut 'selera' saya! Jadi kalau rasa nak ejas 'ajinomoto' dia, terpulanglah, ntah² anda akan dapat imej yang lebih manthoppp! Hehheee™...

Boleh rujuk di dalam forum link removed due to server problem! Thanks =) ini untuk mengetahui setting² yang saya gunakan, juga terdapat clip video untuk setting kelajuan airnya.
Selamat mencuba bagi yg berminat :)

WARNING!
Waterdrops shot is highly addictive! So watch out your shutter counts! Hehhee™...

_________________________________________________________________
© & ® 2008 annamir@putera.com

archivista, onggon, JuttaV., Ale 83, and 142 other people added this photo to their favorites.

View 20 more comments

  1. Hans Blumer [deleted] 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 2

  2. davidpuig | photography 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 2

  3. Very Important Photo 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 2

  4. Pragmatic1111 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 2

  5. Hans Blumer [deleted] 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  6. asgeirkolberg "busy " 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  7. Mitch Seaver 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  8. RJT11 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  9. Iga Supernak 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 4

  10. Fernamamu 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  11. Hans Blumer [deleted] 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 4

  12. DameBoudicca 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 4

  13. Atrista 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 3

  14. Massimiliano Magri 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 4

  15. Denis009 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 4

  16. karsten1605 35 months ago | reply


    Post 1 / Award 4
    Collect 4 awards then post in
    CHARIOTS OF ARTISTS LEVEL 5

keyboard shortcuts: previous photo next photo L view in light box F favorite < scroll film strip left > scroll film strip right ? show all shortcuts