Anna Amnell > Collections

Vanha ooppera Helsinki

Ovi Bulevardilla Vanhan kirkon puisto Old cemetery in Helsinki Vanhankirkon puisto, Helsinki DSC02909 DSC02908 Bulevardi, Helsinki, Finland Bulevardi, Helsinki, Finland Bulevardi, Helsinki, Finland Bulevardi, Helsinki Bulevardi, Helsinki, Finland Stones of Helsinki in Bulevardi Terassituoleja Bulevardi Helsinki Kohti valoa bright and happy Vanha ooppera Helsinki Vanha oopperatalo, Helsinki our old opera house the old opera house the old opera house

Bulevardin varrella on Vanhakirkko ja Vanha hautausmaa, Vanha ooppera ja Hietalahden kirpputori Bulevardin loppupäässä meren rannalla. Sen varrella on kouluja ja ravintoloita.

Bulevardi: The Old Church (Vanhakirkko) and the Old Cemetary, The Old Opera House (1876). Many coffeehouses and Hietalahti Fleamarket.

31 photos | 71 viewsComments on this set

view profile

totinkoti says:

On meillä Suomessakin kauniita rakennuksia, kun vaan älyäisi niitä katsella. Kuvissasi näyttävät ihan eksoottisilta tututkin rakennukset, aika hassua!
Posted ages ago. ( permalink )

view profile

Anna Amnell says:

Ehkä se johtuu siitä, että olin yhdeksän vuotta siirtolaisena ja kävin sinä aikana vain kerran Suomessa. Helsinki on eksoottinen paikka ulkomaalaiselle, jollainen olin pitkään. Helsinki vaikuttaa minusta edelleen eksoottiselta ja hyvin kauniilta.
Posted ages ago. ( permalink )

Would you like to comment?

Sign up for a free account, or sign in (if you're already a member).