DOMINIEK FAES marathon van Eindhoven op de Neerpelter fietsroute. Zondag 11 oktober 2020.
Hallo iedereen,

Ik was dit najaar ingeschreven voor de marathon van Eindhoven, maar door de corona-crisis zijn alle grote sportevenementen geannuleerd. Zo ook de marathon van Eindhoven dus. Het lopen van een marathon vraagt een maandenlange voorbereiding en ik volgde dan ook al een hele tijd een trainingsschema toen de melding van de afgelasting binnenkwam. Niet getreurd echter, want er is dit jaar een virtuele editie.
Dat betekent dat ik de marathon zal lopen, in mijn eentje, van thuis uit. Mijn tijd en route zal geregistreerd worden in een app. Maar in mijn eentje, zonder de ambiance van het evenement, zonder andere lopers en zonder supporters langs de kant, dat is een hele uitdaging!

Dus, weet je op zondag 11 oktober even niet wat te doen, ligt je huis op de route of fiets je net naar de bakker wanneer ik voorbij kom, wil je me dan even aanmoedigen?

Via de link hieronder kan je de route die ik volg, bekijken. Die loopt ongeveer gelijk met de Neerpeltse Fietsroute (met 2 kleine aanpassingen). Ik vertrek om 9u thuis en hoop daar ruim 4 uur later weer aan te komen. Op de route zijn de kilometerpunten aangegeven. Wanneer je daarop klikt, kan je mijn vermoedelijke doorkomsttijd zien. Zo zie je dus waar ik ongeveer ben op welk moment. Wil je graag een stukje meelopen of -fietsen? Dat mag natuurlijk ook. Maar ik kan helaas niet praten en lopen tegelijk. Zo’n topatleet ben ik nu ook weer niet
198 photos · 3,237 views
1