new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Rojo everywhere...(03/2012) | by aarongilp
Back to photostream

Rojo everywhere...(03/2012)

El meu segon dia de viatge em va conduir cap a Landquart (cantó Grisons), on agafaria allà un RE Landquart-St. Moritz via túnel del Vereina. Per això, a les 7 del matí sortia de Zurich amb un InterRegio que feia la línia Basel-Zurich-Chur.

 

La curiositat rau en que aquest IR sortiria de Chur a la tornada però no es quedaria a Basel, sino que seria un EuroCity Chur-Hamburg. Aquí veiem, doncs, una Re 4/4 II (ara Re 420) al capdavant del IR. A la dreta, una branca dels RhB que sortiria minuts més tard fent un Regional cap a Davos Platz.

 

Mi segundo día de viaje me condujo hacia Landquart (cantón Grisons), donde cogería un RE Landquart-St. Moritz via túnel del Vereina. Por eso, a las 7 de la mañana salía de Zurich en un InterRegio que hacía la línea Basel-Zurich-Chur.

 

La curiosidad es que este IR saldría de Chur a la vuelta, sí, pero no se quedaría en Basel, si no que sería un EuroCity Chur-Hamburg. Aquí vemos, pues, una Re 4/4 II (ahora Re 420) al frente del IR. A la derecha, una rama de los RhB que saldría minutos más tarde haciendo un Regional hacia Davos Platz.

563 views
6 faves
10 comments
Taken on March 10, 2012