Magyar Ébredés
A Magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Magyar Honféltők.
Utódaid jobb jövőjéért tedd azt, amit tudsz, ott ahol vagy!
A magasan szervezett, globálisan agresszív antimédia és vallásoskodó hiedelmek támadásaitól védheted Családodat például azzal is, hogy ragaszkodsz természetes utadhoz és példát mutatsz deformálhatatlanságoddal. Gyermekeidet nem a megfázástól, fertőzésektől, balesettől kell legjobban féltened, hanem a sérült lelkű (elsősorban pszichopata), agresszíven támadó hittérítőktől, "tanácsadóktók", állami- és gyermekintézményekben garázdálkodó, szakembernek álcázott hivatásos pusztítóktól (saját tapasztalat is!). Feljogosítva-, sőt elkötelezve érzik magukat arra, hogy saját deformáltságaikkal megfertőzzék a fiatal, természetes talentumokat.
Ösztönösen előjön a fiatalban az ellenérzés ezek iránt, de ekkora szervezettségű, globális invázióval szemben szinte esélytelenek, hisz a csapból is ez folyik. Súlyos fenyegetésekkel, bűntudat keltéssel, zsarolással kényszerítik a tiszta lelkű gyermekeinket saját zsákutcájukba ezek a nyájaskodó tömeggyilkosok. Hazugság, hogy ez nem bűncselekmény. Sőt: soha el nem évülő Nép ellenes bűntett.
Fontos lépést tett az Emberiség szebb jövőjéért, aki meg tudta védeni utódait ezek ellen. Kell a hit, a természetes önbizalom céljaink megvalósításához, de tévhit fogságába kerülni életveszélyes. A természetes belső hang egy ideig próbálja védeni a kiszemelt prédát, eleinte még mer kérdezni: "MIÉRT"? Aztán: sok évtizedes, életre szóló zsákutca, eredménytelenség, rabszolgaság következik általában.
Az állandó nyitottság az újra, az őszinte szeretet, a ragaszkodás az igazsághoz és nyíltsághoz, a természetesen viselkedő állatok jó bajtársaid lesznek jobbító utadon. El ne hidd, hogy ennek nincsen értelme, esélye!
planetaudit.eu/
39 photos · 115 views