new icn messageflickr-free-ic3d pan white
La torre daurada / The Golden Tower | by SBA73
Back to photostream

La torre daurada / The Golden Tower

Vista central de la torre de defensa construida per Vauban per protegir l'entrada per mar a Camaret-sur-Mer. A l'altra banda hi ha tota una bateria d'artilleria pesada a la part baixa.

 

Camaret-sur-Mer (Kameled en bretó) és una bonica i turistica població bretona. En protegeix el magnific port natural una llengua de sorra actualment reforçada per la ma de l'home, i rematada per una esglesia marinera i la torre de defensa que feu construir Vauban. Però el que realment li dona un encant especial per la fotografia son una colla de velles i abandonades barques de pesca, que s'arrengleren al costat del pas.

 

ca.wikipedia.org/wiki/Camaret-sur-Mer

 

================================================================

 

This is the beautiful defense tower built by Vauban to protect from a naval assault the harbour of Camaret-sur-Mer.

 

The beautiful coastal village of Camaret-sur-Mer (Kameled in breton) has a beautiful and protected natural harbour. What provides this natural protection is a tongue of sand, now with added man-made reinforcements, plus a mariner church and a defence tower built by Vauban. But what gives this spot it's photographic magic are a handful of abandoned large fishing boats, which cover al the landside path to the tower.

 

www.camaret-sur-mer.com/patrimoine-historique.php

 

en.wikipedia.org/wiki/Camaret-sur-Mer

 

patrimoine.region-bretagne.fr/sdx/sribzh/main.xsp?execute...

2,473 views
10 faves
65 comments
Taken on August 6, 2011