new icn messageflickr-free-ic3d pan white
L'oca (auca) de la biodiversitat. | by ferran pestaña
Back to photostream

L'oca (auca) de la biodiversitat.

2010: Any Internacional de la Biodiversitat. La biodiversitat és el concepte que indica la gran varietat de formes, nivells i combinacions d’éssers vius en un ecosistema. La biodiversitat és riquesa per a la naturalesa, ja que cada forma de vida té les seves característiques, les seves oportunitats i les seves relacions amb les altres i això permet que s’estableixi l’equilibri entre tots els organismes i el medi físic. Com més gran sigui la biodiversitat en un ecosistema, més complexes seran les relacions que s’estableixin i serà més difícil que es trenqui l’equilibri ecològic. Per això els ecosistemes madurs tenen més biodiversitat que els ecosistemes joves.

 

2010: Año internacional de la diversidad biológica.La biodiversidad es el concepto que indica la gran variedad de formas, niveles y combinaciones de seres vivos en un ecosistema. La biodiversidad es riqueza para la naturaleza, ya que cada forma de vida tiene sus características, sus oportunidades y sus relaciones con las otras y esto permite que se establezca el equilibrio entre todos los organismos y el medio físico. Cuanto mayor sea la biodiversidad en un ecosistema, más complejas serán las relaciones que se establezcan y será más difícil que se rompa el equilibrio ecológico. Por eso los ecosistemas maduros tienen más biodiversidad que los ecosistemas jóvenes.

 

2010: The International Year of Biodiversity. Biodiversity is the concept that indicates the variety of forms, levels and combinations of living in an ecosystem. Biodiversity is rich in nature, since every life form has its own characteristics, their opportunities and their relationships with others and this allows to establish a balance between all organisms and the physical environment. The greater the biodiversity in an ecosystem, more complex relationships are established and will be harder to break the ecological balance. So ecosystems are more mature young ecosystems biodiversity.

1,390 views
3 faves
5 comments
Taken on August 26, 2010