new icn messageflickr-free-ic3d pan white
L' AQUAREL.LISTA // LA ACUARELISTA | by BESSCOS
Back to group

L' AQUAREL.LISTA // LA ACUARELISTA

EL JOVEN APRENDIZ DE PINTOR- EL SABINA

 

L'aquarel·la és una tècnica de pintura sobre paper o cartulina amb colors diluits en aigua i aplicats amb un pinzell. Els colors util·litzats són més o menys transparents segons la quantitat d'aigua amb la que es barreja, i de vegades deixen veure el fons del paper, que sol ser blanc i que actua com un verdader to. El producte utilitzat per a pintar es compon de pigments aglutinats amb goma aràbiga o mel. L'aquarel·la s'utilitza pintant per capes transparents, per tal d'aconseguir la màxima brillantor i soltesa en la composició que es realitza.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La acuarela es una técnica de pintura sobre papel o cartulina con colores diluidos en agua y aplicados con un pincel. Los colores utilizados son más o menos transparentes según la cantidad de agua con la que se mezcla, y a veces dejan ver el fondo del papel, que suele ser blanco y que actúa como un verdadero tono. El producto utilizado para pintar se compone de pigmentos aglutinados con goma arábiga o miel. La acuarela se utiliza pintando por capas transparentes, a fin de conseguir la máxima brillantez y soltura en la composición que se realiza.

 

2,431 views
31 faves
91 comments
Taken on January 21, 2012