new icn messageflickr-free-ic3d pan white
ONCE UPON A TIME IN AMERICA / ÉRASE UNA VEZ AMÉRICA | by BESSCOS
Back to photostream

ONCE UPON A TIME IN AMERICA / ÉRASE UNA VEZ AMÉRICA

DON MCCLEAN - AMERICAN PIE

 

MILLOR EN GRAN I FONS NEGRE - View large on black

  

El Pont de Manhattan (Manhattan Bridge) és un pont penjant que creua l'East River, a la Ciutat de Nova York, connectant el Baix Manhattan (al Carrer Canal) amb Brooklyn (a l'Extensió de l'Avinguda Flatbush) a Long Island. Va ser l'últim dels tres ponts penjants de la part baixa del East River a ser construït, precedit dels ponts de Brooklyn i del Pont de Williamsburg. Obert al trànsit el 1909 va ser dissenyat i construït per l'enginyer polonès Ralph Modjeski. Té quatre carrils de vehicles en el nivell superior, i tres a l'inferior, quatre vies del metro, una vorera de vianants i un carril bici.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El Puente de Manhattan (Manhattan Bridge) es un puente colgante que cruza el East River, en la Ciudad de Nueva York, conectando el Bajo Manhattan (en la Calle Canal) con Brooklyn (en la Extensión de la Avenida Flatbush) en Long Island. Fue el último de los tres puentes colgantes de la parte baja del East River en ser construido, precedido de los puentes de Brooklyn y del Puente de Williamsburg. Abierto al tráfico en 1909 fue diseñado y construido por el ingeniero polaco Ralph Modjeski. Tiene cuatro carriles de vehículos en el nivel superior, y tres en el inferior, cuatro vías del metro, una acera peatonal y un carril bici.

 

2,025 views
28 faves
72 comments
Taken on August 13, 2008