Floating Corner

    Newer Older

    View to the Hollywood Hills

    Project Name: Red Box
    Project Type: 2 story addition to one story home
    Location: Eagle Rock, CA
    Designer: Jeremy levine design
    www.jeremylevine.com
    >

    A two story addition to an existing house utilizing passive and active green technology, including: grey water recycling, solar energy, passive thermal, daylighting, interior pocket courtyard with bamboo garden, drought tolerant landscaping, etc.

    nice-dream, 0/0, symfony, and 20 other people added this photo to their favorites.

    1. javier1949 70 months ago | reply

      Este es un premio desde Uber Cool Graphic/Architectural Image, por tu aportación al Grupo!!
      This is a prize from Uber Cool Graphic / Architectural Image, for your contribution to the Group!

      Uber Cool Graphic/Architectural Image! Please experimentally submit to the AAUbercool Group

    2. Guido Musch 69 months ago | reply

      nice shot, great mood!

    3. suzyism 68 months ago | reply

      Really sharp (!) and the icing on the cake is all the green goodness that went into the addition. And drought tolerant plant species -- 3 cheers for xeriscape!

    4. Jeremy Levine Design 68 months ago | reply

      Thanks for the comments. First thing we do when we get a new project is tear out the water guzzling lawns, which terrifies some clients, until they see the alternative.

    5. SamyColor 62 months ago | reply

      Fantastic composition!!!

    6. Earth911.com 5 months ago | reply

      Thanks for sharing your work Jeremy. We like the image so much we've used it in one of our recent blog posts, www.earth911.com/home/5-easy-solutions-narrow-green-gap-h...

    keyboard shortcuts: previous photo next photo L view in light box F favorite < scroll film strip left > scroll film strip right ? show all shortcuts