new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Alle dingen verheugen zich | by jwsylw1991
Back to photostream

Alle dingen verheugen zich

nl.kingdomsalvation.org/videos/kingdom-descends-upon-the-...

Koormuziek ‘Koninkrijkshymne: het koninkrijk daalt neer op de wereld’ | De heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, is nedergedaald uit de hemel

 

De koninkrijkshymne heeft weerklonken en verkondigt Gods komst onder de mensen aan het gehele universum! Het koninkrijk van God is gekomen! Alle mensen juichen, alle dingen verheugen zich! Overal in de hemelen bruist alles van vreugde. Wat voor boeiende jubelscènes zijn dit?

 

Wie onder de mensen die in pijn leven en duizenden jaren van Satans verdorvenheid hebben verduurd, verlangt niet, snakt niet, naar Gods komst? Hoe vele gelovigen en volgelingen van God hebben door de eeuwen heen onder de invloed van Satan tegenspoed, vervolging en vervreemding verduurd? Wie hoopt er niet dat het koninkrijk van God spoedig komt? Wie onder de mensheid die de vreugde en zorgen van het menszijn heeft geproefd, verlangt er niet naar dat waarheid en rechtvaardigheid onder de mensen heersen?

 

Wanneer het koninkrijk van God komt, zal de dag waar alle naties en volken zo wanhopig naar hebben verlangd eindelijk komen! Welke scènes zullen zich op dat moment onder alle dingen in hemel en op aarde afspelen? Hoe schitterend zal het leven in het koninkrijk wel niet zijn?

 

Met de ‘Het koninkrijk daalt neer op de wereld,’ zullen de gebeden van millennia verhoord worden!

Afbeeldingsbron: De Kerk van Almachtige God

Gebruiksvoorwaarden: nl.kingdomsalvation.org/disclaimer.html

323 views
8 faves
3 comments
Uploaded on July 10, 2020