#04 «Un pati, una merla i un tros de ferralla» de Jordi Morell
«Un pati, una merla i un tros de ferralla»
Inauguració: 13 de juny de 2019 a les 19 h
del 13 de juny al 3 d’agost de 2019

Amb la idea de pensar en allò que amaga el territori pel qual es transita, la proposta agrupa un seguit d’elements i gestos que giren entorn de la sensació d’estranyesa que sorgeix de les troballes d’artefactes explosius de conflictes passats.

Jordi Morell (Salt,1975)
Artista i doctor en Belles Arts. Professor associat al Departament d’Arts Visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona. Viu i treballa a Darmstadt (Alemanya) i Barcelona. Darrerament ha participat de la iniciativa artística Lloc, memòria i salicòrnies (2015-2018), seguint el projecte LIFE Pletera en la desurbanització i restauració d’unes maresmes a l’Estartit (Baix Empordà).
-----

«Un pati, una merla i un tros de ferralla»
inauguración: 13 de junio de 2019 a las 19 h
del 13 de junio al 3 de agosto de 2019

Con la idea de pensar en aquello que esconde el territorio por el cual se transita, la propuesta agrupa una serie de elementos y gestos que giran en torno a la sensación de extrañeza que surge de los hallazgos de artefactos explosivos de conflictos pasados.

Jordi Morell (Salt,1975)
Artista y doctor en Bellas artes. Profesor asociado al Departamento de Artes Visuales y Diseño de la Universitat de Barcelona. Vive y trabaja a Darmstadt (Alemania) y Barcelona. Últimamente ha participado de la iniciativa artística Lloc, memòria i salicòrnies (2015-2018), siguiendo el proyecto LIFE Pletera en la desurbanitzación y restauración de unas marismas en el Estartit (Baix Empordà).
13 photos · 387 views