De Brakken gaan op berenjacht
Van A(chterstraat) tot Z(andhovensteenweg): onze ‘huisfotograaf’ Danny Huygens blijft regelmatig op berenjacht gaan . We kregen ook al een aantal reacties van mensen die spontaan een kiekje van 'hun' beer bezorgden. Ga in deze fotogalerij op digitale berenjacht, en weet je er nog die wij voorlopig niet op de gevoelige plaats vastlegden: help ons onze verzameling compleet maken! Je mag altijd een goede foto (in jpg) opsturen naar info@debrakken.be.

De Brakken willen documenteren hoe we deze coronaperiode beleven. Een van die nieuwe praktijken die sinds de coronacrisis her en der opduiken is het ‘beren jagen’. Histories vzw* roept op om de onderzoekers van morgen te helpen en alvast voor de nodige bronnen en getuigenissen te zorgen.

* Histories vzw vormt het vervolg op de werking van Heemkunde Vlaanderen, Familiekunde Vlaanderen en LECA (het Landelijk Expertisecentrum voor de Cultuur van Alledag). Je kan er terecht voor alle vragen rond genealogie, lokaal erfgoed, heemkunde en cultuur van alledag.
historiesvzw.be/
294 photos · 752 views
1 3