new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Grasjes | by AMSAC Ghent
Back to photostream

Grasjes

Gisteren werd op de club weer verder gedaan aan de modulebaan. Op 29 mei staan we er mee in het ICC in Gent op de verzamelbeurs (een beetje dezelfde beurs als in Malle maar dan bij ons). Daarom steken we de laatste weken weer een beetje een tandje bij om wat vooruitgang te hebben gemaakt vergeleken met de editie van vorig jaar.

 

Ik bracht op de bermen grasjes van verschillende lengtes (6 en 2mm) aan met een opgedreven vliegenmepper en boekte hiermee volgend resultaat. Het is alvast een basislaag want er komt nog heel wat andere begroeiing tussen. Misschien stukjes gras van de andere modules ook maar eens herdoen, dit oogt veel beter dan gras dat je gewoon neerlegt.

 

Links zie je ook een muurtje, het staat aan het einde van de doodlopende straat waar cafe "Le Fin" komt. Er is daar ook een opening voorzien om te voet tot aan het station te geraken. Er wordt nog een trap aangelegd en een padje waarmee men via het linkse voetpad van de brug op de perrons kan geraken. In het echt geen veilige oplossing, maar een extra voetgangersbrug/trap zou het tussen de brug en tunnel heel erg druk gaan maken.

71 views
0 faves
0 comments
Taken on May 9, 2016