Прв ден на HFW Expo #3
Овој септември HFW Expo наполни 3 години и заслужено доби нова локација - на отворено! Новата локација во Градскиот парк, односно, на терените Работнички, ни возможи пријатна и опуштена атмосфера во текот на двата сончеви дена.

Посетителите имаа можност да дознаат многу нови информации од областа на здравјето, фитнесот и велнесот од преку 40те одлични изложувачи и бројните спортски и едукативни активности во програмата на сите 4 сцени, а покажавме и дека HFW Expo е вистински family, bike, па и dog friendly настан! :D

Оваа година Sport Inn / Spinning Macedonia ни покажаа дека со 2 минути Spinning се добиваат 50 ml цеден сок!

Photo credit: Different Photography
245 photos · 63 views
1 3