Втор ден на HFW Expo #3
Вториот ден на HFWExpo #3 имаше многу што да понуди!

Со голема интерактивна програма, сите посетители имаа можност да пробаат нешто ново на секоја од четирите сцени (FITNESS STAGE, HEALTH CENTER, WELLNESS ZONE и KIDS CORNER) Во овој албум ќе можете да видите што се' можеше да се види на HFW Expo 2017!

Над 40 изложувачи , 70 учесници во програма и многу многу позитивна енергија! :)

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
272 photos · 83 views
1 3