ΚΓ´ Παύλεια: Μουσική Εκδήλωση στην Νάουσα
Το Σάββατο 24 Ιουνίου, το βράδυ πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των ΚΓ Παυλείων, μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Σεβ.Μητροπολίτες: Ιεραπύτνης κ. Κύριλλος, εκπρόσωπος της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου κ. Θεοφύλακτος,εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Τριπόλεως κ.Θεοφύλακτος,εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας,Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος,απο την Εκκλησία της Κύπρου, Βεροίας κ.Παντελεήμων, ο Αρχιμ.Ανδρέας εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Πολωνίας και ο Αρχιμ. Εφραίμ, Καθηγούμενος Ιεράς Μ.Μονής Βατοπαιδίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και αμέσως μετά ξεκίνησε το πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.

Στο α΄μερος της εκδήλωσης την χορωδία πλαισίωσε η παιδική και νεανική χορωδία του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη γενική διεύθυνση της κ.Μαρίας Πέτκου.

Στο β΄μέρος της εκδήλωσης συμμετείχε το Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας χορεύοντας διάφορα τοπικά τραγούδια. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Απ. Παύλου στο Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας για την πολύχρονη προσφορά του στον θεσμό των Παυλείων. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης.

Την εκδήλωση παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο Αρχιμ.Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.
35 photos · 475 views