Rokade Rapid toernooi Lichtenvoorde
In januari 2017 speelde Saša zijn eerste seniorentoernooi. In Lichtenvoorde werd hij als enige jeugdspeler bijzonder hartelijk welkom geheten door de senioren die tussendoor alle tijd namen voor een praatje en een potje. Heel leerzaam.

De bezetting is redelijk sterk maar wat vooral opvalt is dat de deelnemers plezier hebben in het spel. Kijken hoe je een leuke of verrassende stelling op het bord krijgt en hoe dan verder te spelen. De uitdaging van het spel veel meer dan de doelstelling van winst hoe wel ook die welkom wordt geheten.

Als het leuk en leerzaam is, kom je terug. In 2018 opnieuw meegedaan en nu in 2019 voor de derde keer. Helaas dit jaar wat minder deelnemers maar de bezetting was in de breedte andermaal sterk. Uiteindelijk konden voor de laatste ronde 5 spelers nog het toernooi winnen. Net zoals in 2018 vond Arjan van Lith van WSG de winnende route en eindigde als eerste met 5 punten uit 6 partijen. Saša werd tweede met 3 overwinningen en 3 remises en kon andermaal terugkijken op een leuk toernooi. Foto's van 3 jaar deelname.
20 photos · 174 views