Втор ден на Fashion & Lifestyle Expo '18
Волшебни моменти на FLExpo '18! Одличната поставка на најдобрите lifestyle брендови во Македонија, осумчасовната програма на три интерактивни сцени и изложбата во галеријата.
123 photos · 108 views
1