new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Пензионерски ст(р)ав | by Finance Think
Back to photostream

Пензионерски ст(р)ав

1 од 2 пензионера не би се откажал од зголемувањето на пензијата во корист на младите...

126 views
0 faves
0 comments
Uploaded on July 25, 2017