new icn messageflickr-free-ic3d pan white
2018-01-08_05-12-30 | by HetFrietkot
Back to photostream

2018-01-08_05-12-30

Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt kun je ze naar de Kringwinkel brengen. Zo deed ik enkele weken geleden ook. Je laadt ze in de wagen en weg ben je. Bij de kringloop overhandig je de spullen aan een vriendelijke meneer die ze op de daarvoor voorziene plaats zet. Zo ben je er vanaf en kan je iemand gelukkig maken met je “oude” spullen.

Op zondag en maandag is de winkel gesloten. Met je volgeladen wagen sta je voor een gesloten deur. Je weet niet dat de winkel dan gesloten is of je was het vergeten. Iets wat iedereen kan overkomen. Wat moet je dan met die spullen ? Logisch is terug meenemen naar huis. Maar nee ! Sommigen vinden het tijdverlies en wat doe je dan ? Je laadt de spullen uit en plaatst die voor de ingang van het magazijn. Resultaat : een troep !

Zoiets wordt als sluikstorten beschouwd en er staat op een groot bord dat dit niet mag en dat er camerabewaking is. Niets van aantrekken ! Deze morgen lagen er drie matrassen, een grote driezitbank, een spiegel; een oude TV en nog veel meer dat eigenlijk voor het containerpark geschikt is. Sommige mensen zijn duidelijk hardleers of begrijpen niet wat er op die borden staat.

Groetjes.

 

87 views
1 fave
0 comments
Taken on January 8, 2018