new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Poopoo de oude lappenpop. | by HetFrietkot
Back to photostream

Poopoo de oude lappenpop.

Zondagvoormiddag reed ik richting Menen met propere kleren, een berg strips en enkele flessen cola light. Daar zal de dochter weer een tijdje zoet zijn.

 

Toen ik de afdeling van het ziekenhuis waar zij verblijft binnen stapte zag ik haar aan de pc van de afdeling bezig. De verpleegsters knikten veelbelovend in mijn richting. "Papa" galmde het door de zaal toen ze me opmerkte. Het was zowat een maand geleden dat we elkaar nog gezien hadden. "Ik ben blij dat je er bent" ging ze verder.

 

Samen gingen we naar haar kamer om al de spullen die ik bij me had op te bergen. Nog even kijken of er vuile was in de mand ligt. Op haar bed zag ik haar oude knuffel liggen. Die houdt haar gezelschap ook al is hij tot op het bot versleten.

 

Even later zaten we aan een tafel in de zaal een spelletje Rummikub te spelen. Daarna gingen we nog wat bijpraten op haar kamer totdat één van de verpleegsters langs kwam om te zeggen dat de bezoektijd er op zat. Een tevreden dochter achter latend reed ik - zelf ook heel tevreden - terug richting Roeselare.

147 views
1 fave
0 comments
Uploaded on May 14, 2017